2019. május 25., szombat

Natura Hill Zebegény Slow Food Bistro - Bear Grylls kedvenc helye

Natura Hill Zebegény Slow Food Bistro - étteremkritika
Télen felejtsd el ezt a helyet.
Ha esős az idő kizárólag Bear Grylls társaságában indulj útnak.
De ha egyszer mégis sikerült rávenned magad az indulásra (és bejelentkeztél előre), a terepviszonyokat jól tűrő autóval rendelkezel, olyan élményben lesz részed, hogy lefosod a bokádat tőle. 



Zebegény festői szépségű dombtetejéről nézheted a Dunakanyar káprázatos világát a Natura Hill Slow Food Bisztrójának a letisztultság eleganciáját magán viselő környezetéből. A slow food elnevezés koncepcionálisan azt sugallja, hogy itt bizony nem fogod elkapkodni az étkezést. Bolond is lenne, aki el akarná kapkodni, ha már legalább egy órát utazott, hogy ide érjen és az ország egyik legszebb látképében gyönyörködjön étkezés közben. A slow food elnevezés arra is igaz, hogy ha nem pontosan a meghirdetett étkezési időpontokra érkezel, akkor lehet akár egy órát is kell várnod, míg az első fogáshoz hozzájutsz...
Ami fontos: étlap az nincs.
Hogy mit fogsz enni, azt az érkezésedet követően tudod meg nagyjából….mert pontosan csak a Chef tudja…
Ez persze bizonyos esetekben kényelmetlen szituációkat idézhet elő, ha pont olyat szervíroznak, amit nem szeretsz vagy éppen nem ehetsz. (hozzátartozik, hogy a foglaláskor megkérdezik, hogy vega vagy e vagy van bármiféle étel allergiád)
Ha túljutunk ezen az elgondolkodtató alaphelyzeten, fontos rögzíteni, hogy az ételek finomak, a tálalás hibátlan, a személyzet felkészült és extrán udvarias. Meghatározó élményként mégis inkább a káprázatos környezet és odajutás kalandjai maradnak meg.


Séf: Szilvási Mihály
  • Légkör: kellemes,kötetlen,
  • Zajszint: madárcsicsergős, háttérben halkan igényes zene szól
  • Italok, borok: kellemes választék cukros szénsavasak nélkül, az itallapon feltüntetett fröccs nem létezik csak decire mért borokból dupla-tripla áron :(
  • Ár: $$$
  • Nyitvatartás: telefonálj előre, mert bizonytalan, ahogy a napi kínálat is
  • Gyermek barát: bent  játszósarok, kint játszótér - kár hogy messze
  • Mozgássérült barát: van mozgássérült wc - kapaszkodó nélkül, de az étterem a parkolóból egyedül megközelíthetetlen
Visszajövünk? Naná (csak jó legyen az idő)

étteremkritika - étterem - legjobb étterem - kritika - étterem kritika - vélemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése