2019. május 23., csütörtök

Forgó Dunabogdány - Duna parti gasztro party

Forgó Dunabogdány - étteremritika
Az éttermek világában az állandóság egy igen ritka fogalom, hiszen még a legbiztosabbnak gondolt helyekről is kiderül gyakran, hogy bezár / csődbe megy / átalakul, vagy elköltözik.
Épp ezért tölt el jó érzéssel minden alkalom, amikor Dunabogdányon áthaladva megláttuk a Forgó táblát



A csodás parti környezetben elhelyezkedő Forgó az elmúlt évtizedek alatt megkerülhetetlen lett a Dunakanyarban kirándulók előtt ugyanúgy, mint azoknak, akik egy kellemes hangulatú ebéd, vagy vacsora miatt akarnak kiszakadni a városi forgatagból.
Találkoztunk már több ilyen étteremmel, ahova előszeretettel megyünk vissza, de nem kimondottan a különleges ételek miatt.
A Forgó is ezek közé tartozik.
Sose mentünk még el éhesen, vagy csalódva, de mégsem tudnánk kiemelni az étlapról bármi igazán rendkívülit.
Egy ideig a hely védjegyének tartott Bogdányi húsleves annak számított, de amióta a grízgaluska helyett tésztával készül, visszalépett az étlapba a társai közé (azért minden alkalommal megkóstoljuk, már csak a velőscsont miatt is).
A konyha alapvetően magyaros, heti specialitásokkal és bátortalan nemzetközi kikacsintásokkal.
Se több, se kevesebb.
Az adagok méretesek, így a nagyétkűek is kellemesen telítve távozhatnak.
A személyzet nagyon kedves, gyors és többnyire képben is van.

étteremkritika - étterem - legjobb étterem - kritika - étterem kritika - vélemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése