Fejedelmi fogás, melyben a vesepecsenye egyben készül. A wellington különlegessége, hogy - az amúgy is páratlan steak - kiegészül egy küllönleges gombamártással (duxelles), egyes receptek szerint némi libamáj pástétommal (pate de foie gras), illetve az egész újra sül egy vajastészta batyuban.
2019. január 1., kedd
Wellington bélszín
Wellington bélszín
Fejedelmi fogás, melyben a vesepecsenye egyben készül. A wellington különlegessége, hogy - az amúgy is páratlan steak - kiegészül egy küllönleges gombamártással (duxelles), egyes receptek szerint némi libamáj pástétommal (pate de foie gras), illetve az egész újra sül egy vajastészta batyuban.
Fejedelmi fogás, melyben a vesepecsenye egyben készül. A wellington különlegessége, hogy - az amúgy is páratlan steak - kiegészül egy küllönleges gombamártással (duxelles), egyes receptek szerint némi libamáj pástétommal (pate de foie gras), illetve az egész újra sül egy vajastészta batyuban.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése