2019. június 22., szombat

VakVarjú Újlipót - update no. 1 :(

VakVarjú Újlipót - étteremkritika
Michelin ellenőrei számára a legfontosabbak egy-egy étterem tesztelésekor az alapanyagok minősége, a húsok elkészíése, az ízek összhangja, illetve, hogy az ételek minősége a több látogatás során is állandó-e.
Persze, nem kérdés, hogy a VakVarjú olyan messze van a Michelin csillagtól, mint az étterem névadó állatának látása egy mesterlövészétől (ami még akkor is igaz, ha a VakVarjú a kenyérlángos régies neve), de jól esett volna, ha a sokadik látogatás során is sikerült volna azt a minőséget hozni, amit agyon  dícsértünk és négy és fél csillaggal jutalmaztunk.


Hát nem sierült.
Az egyik házi kedvecünknek kikiáltott lecsó egyszer hidegen jött, másszor meg olyan olajosan, hogy kénytelenek voltunk visszaküldeni.
A túrógombócot sem tudta a konyha minden alkalommal úgy elkészíteni, hogy ne kellett volna szégyenkeznünk, mikor az érkezése előtt emeltük az egekbe a NáncsiNéni féle verzióhoz képest.
Az már csak hab a tortán, hogy néha sikerül olyan felszolgáló felségterületére ülni, aki asszimilálódott a névadóhoz és akkor sem hajlandó észrevenni a vendéget, ha az már elkeseredésében transzparenst lóbál felé...

Sajnos ezek alapján  az előző értkelés erős túlzásnak tűnt....
Séf: Balogh Krisztián (kreatív séf)
  • Légkör: kellemes,kötetlen, akár üzleti megbeszélésekhez, akár rendezvényekhez
  • Zajszint: mindíg tömeg van, úgyhogy az aktuális szomszédoktól függ
  • Italok, borok: nagy választék, jó magyar borkínálat, de csak 6 féle nemzetközi bor
  • Ár: $$
  • Nyitvatartás: 11.30-22.30, minden nap
  • Ajánlott ételek: attól függ, ki dolgozik épp a konyhán és mennyire van elhavzva :(
  • Gyermek barát: bent  játszósarok, kint játszótér, gyerekmenü 
  • Mozgássérült barát: egyedül is megközelíthető kerekesszékkel, van mozgássérült wc
Visszajövünk? Még vissza ...
étteremkritika - étterem - legjobb étterem - kritika - étterem kritika - vélemény

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése